TULOKSET KOULU 2.12.2018 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . KUISKE KUULUU, ETTÄ TALLILLA ON JOULUJUHLAT 22.12. JOULUKALENTERI ON TAAS AVATTU FACEBOOKISSA!!

Ajankohtaista

Vaikka ensimmäisen KATAJALA CUP -sarjakilpailun pokaalit ovat vielä jakoa vaille valmiit, nostamme laukkaan jo seuraavan sarjan KATAJALA CUP 2016 2.0!
Viikonvaihteessa meillä (!) oli kisoissa Valkeakoskella taas kilpailijoita ja menestystä!
NOUSE RATSAILLE! (24.8.2016)
Kangasalan ratsastuskoulu osallistuu SRL:n valtakunnalliseen NOUSE RATSAILLE-päivän viettoon su 4.9.2016. Aloitamme klo 12. Täällä jaamme myös KATAJALA CUP-sarjakilpailun palkinnot.
Sanja ja Julle hyppäsivät hienosti Pohtiolammella. Metrin luokasta tuloksena voitto! Onneksi olkoon! Katsokaa komeat kuvat!
ESTEKISAN TULOKSET (10.7.2016)
Liitteenä estekilpailun tulokset. KATAJALA CUP on kärjen osalta niin tasainen että tarvitsemme tarkistuslaskennan ennen tulosten julkaisemista.
Painoimme erän T-paitoja ja niitä on nyt jokusia vaikka myytäväksi.
Koulukilpailun tulokset ovat nyt kokonaisuudessaan tämän uutisen liitteenä. Mukana on myös KATAJALA CUP pistetilanne kolmannen osakilpailun jälkeen. Tarkistathan, että pisteet ovat kohdaltasi oikein! Laita viestiä, jos pitää korjata!
Pohtiksella oli keskiviikkokisat ja ainakin Sanja ja Hansku olivat mukana.
Painovihrepaholainen tai joku muu sellainen iski KATAJALA CUP tuloksiin. Nyt kuitenkin olen ne korjannut.
Sateiden uhkista huolimatta kisattiin KATAJALA CUP toinen osakilpailu, nyt esteratsastuksessa, hienossa auringonpaisteessa. Nytkin nähtiin paljon hienoja suorituksia ja paljon hyvää meininkiä!
RSS ATOM