SAARA VILLA: ISTUNTAREMONTTI: KATSO UUTISET!

Ajankohtaista

Kangasalan ratsastuskoulu järjestää Uuden Kauden Avajaiset heti alkuvuonna! Tehdään yhdessä jotain kivaa!
JOULUN AIKANA (18.11.2015)
Taas tulossa se aika vuodesta, jolloin juhla-ajat sotkevat hieman harrastusta! Mutta, ei huolta! Katso tästä ratsastusajat joulukuussa!
ISÄT RATSAILLA! (9.11.2015)
Olipa poikkeuksellinen Isänpäivä. Nostettiin iskät hevosen selkään! Hymyt olivat herkässä paitsi omaisilla, myös itse juhlakaluilla.
KOULUTIIMI KÄVI TAVELASSA OTTAMASSA KOKEMUSTA! HIENOJA SUORITUKSIA JA MAHTAVAA MEININKIÄ.
ISÄT RATSAILLE! (3.11.2015)
Nyt kaikille isille elämys Isänpäivänä! Tuo isä tallille ja nosta hevosen selkään su 8.11.2015 Isänpäivänä.
Lokakuun koulukisat käytiin kauniissa syyssäässä. Taisi olla viimeiset kisat ennen lumentuloa … Tulokset ovat tämän Uutisen liitesivuna. Onnittelut voittajille ja sijoittuneille! Katso myös hienot kuvat Tapahtumat-sivulta kohdasta Koulu 17.10.2015!! Outi lähetti myös upeita uusia kuvia!!
Kangasalan ratsastusterapian PETRA NOWAK pitää Kangasalan ratsastuskoululla nyt syksyllä kaksi mielenkiintoista esitelmää.
Syksyn kisakausi tallilla pärähti käyntiin. Pejantaina oli hirveä myrsky ja sade. Ei oikein huvittanut tehdä mitään. Meidän Emmykin makas koko päivän saunalla, lauteiden alla. Ei silti, niin mäkin oisin mielelläni tehnyt!
Oletko valmis? Mukaan voit tulla Kangasalan ratsastuskoulun järjestämiin kouluratsastuskilpailuihin la 17.10
Valtakunnallinen ja vuosittainen SRL:n Nouse Ratsaille -päivän Kangasalan ratsastuskoulussa oli tänä vuonna Ponikerhomme järjestämä.
RSS ATOM