SAARA VILLA: ISTUNTAREMONTTI: KATSO UUTISET!

Ajankohtaista

Hellepäivää ei ihan tullut meidän kouluratsastuspäivänä, mutta taisipa hiki kuitenkin tulla muutamalle kisaajalle :)
Tarkkailethan sähköpostiasi ja ilmoitat heti, jos ilmoittautumistasi ei ole noteerattu oikein!
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää la 13.6.2015 klo 15 alkaen 1-tason kouluratsastuskilpailun. HUOMAA muuttunut päivämäärä! Katso kilpailukutsu tämän uutisen liitteestä!
Kiitos kaikille teille jotka olitte mukana talkoilemassa, auttamassa ja käymässä HEVOSET 2015 messuilla! LIITTEENÄ NYT UUSI LUSITANO VIDEO (ANNA LATAUTUA RAUHASSA) JA PARI KUVAA!
Hienot kisat taas! Mukavasti ensikertalaisia ja tietenkin niitä, jotka ovat jo aikaisemminkin kisanneet. Tuloslista on tämän sivun liitteenä.
Saimme juuri uuden Lusitano -videon Hevoset-messuilla olleesta rotuesittelystämme.
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää 1-tason esteratsastuskilpailun la 9.5.2015 alkaen klo 15.30
Kangasalan ratsastuskoululla on 23-24.5 Henkisen valmennuksen viikonloppu. Lauantaina 23.5. on Henna Kanniston luento ratsastajan henkisestä valmentautumisesta. Sunnuntaina 24.5 on puolestaan yksityistunteja (30 min) ratsastuskoulun opettajien pitämänä. Tällöin on hyvä keskustella oman opettajan kanssa yksilöllisesti.
Ratsastuskoulumme osastolla HEVOSET 2015 messuilla osallistui huikea joukko, noin 800 kävijää ratsastustuntiemme arvontaan.
Kauniissa auringonpaisteisessa ilmassa ratsastettiin kivat koulukisat. Kansliassa tuppas tulemaan vilponen, mutta kisailijat varmaan hikoilivat ...
RSS ATOM