TERVETULOA!

Ajankohtaista

Jokunen aika sitten totesimme, että Katajalantien postilaatikot oli kaikki ajettu nurin ja suurin osa oli vielä rikkikin.
Nyt on mahdollista talkoilla! Rakennetaan uudet tarhat hevosille. Keräännytään la 20.6. klo 12 tallille ja sovitaan tehtävistä. Jos kaikille ei riitä tarhahommia, niin talven jäljiltä on taas paljon siivottavaa.
Hellepäivää ei ihan tullut meidän kouluratsastuspäivänä, mutta taisipa hiki kuitenkin tulla muutamalle kisaajalle :)
Tarkkailethan sähköpostiasi ja ilmoitat heti, jos ilmoittautumistasi ei ole noteerattu oikein!
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää la 13.6.2015 klo 15 alkaen 1-tason kouluratsastuskilpailun. HUOMAA muuttunut päivämäärä! Katso kilpailukutsu tämän uutisen liitteestä!
Kiitos kaikille teille jotka olitte mukana talkoilemassa, auttamassa ja käymässä HEVOSET 2015 messuilla! LIITTEENÄ NYT UUSI LUSITANO VIDEO (ANNA LATAUTUA RAUHASSA) JA PARI KUVAA!
Hienot kisat taas! Mukavasti ensikertalaisia ja tietenkin niitä, jotka ovat jo aikaisemminkin kisanneet. Tuloslista on tämän sivun liitteenä.
Saimme juuri uuden Lusitano -videon Hevoset-messuilla olleesta rotuesittelystämme.
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää 1-tason esteratsastuskilpailun la 9.5.2015 alkaen klo 15.30
Kangasalan ratsastuskoululla on 23-24.5 Henkisen valmennuksen viikonloppu. Lauantaina 23.5. on Henna Kanniston luento ratsastajan henkisestä valmentautumisesta. Sunnuntaina 24.5 on puolestaan yksityistunteja (30 min) ratsastuskoulun opettajien pitämänä. Tällöin on hyvä keskustella oman opettajan kanssa yksilöllisesti.
RSS ATOM