SAARA VILLA: ISTUNTAREMONTTI: KATSO UUTISET!

Ajankohtaista

Kangasalan ratsastuskoulun osastolla HEVOSET 2014 -messuilla oli kilpailu, jossa piti tunnistaa opetushevostemme joukosta Lusitano -hevoset.
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää harjoituskilpailun kouluratsastuksessa Pitkäperjantaina 18.4. alkaen klo 10.
PÄÄSIÄINEN (10.4.2014)
Kangasalan ratsastuskoulun pitkän perinteen mukaan pidetään Pääsiäisenä normaalit tunnit. Pitkäperjantaina on lisäksi harjoituskilpailu kouluratsastuksessa.
HUIKEAT MESSUT (7.4.2014)
Viikonloppuna oli ennätyssuuret HEVOSET 2014 -messut. Yli 160 näytteilleasettajaa, kaksi hallia käytössä ja kävijöitä melkein viisitoistatuhatta!
Pirkkahallissa on hirveä sutina, kun messuosastoja kasataan näyttelykuntoon. Myös Kangasalan ratsastuskoulu on mukana omalla osastollaan. Tule käymään! Osasto E250 uudessa E -hallissa.
Hienot kisat taas. Kiitos kaikille mukanaolleille! Tästä löytyy uunituore tuloslista.
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää TRS seuraestekilpailun esteratsastuksessa su 30.3.2014 alkaen klo 11.30 radan rakennuksella.
Kangasalan ratsastuskoulu on mukana omalla messuosastolla HEVOSET 2014 messuilla 5-6.4 Pirkkahallissa. Tule käymään ja tervehtimään!
Talkoisiin on ilmoittautunut jo varmaankin riittävä määrä avuliaita. Voit vieläkin kertoa sähköpostilla, jos haluat mukaan. Koskaaan ei tiedä, paljonko viime hetken säätöä tarvitaan.
Tässä on su 16.2 koulukisan tulosluettelo. Kisa käytiin mukavissa tunnelmissa. Erittäin mukavaa on, että taaskin mukana oli joukko ensikertalaisia.
RSS ATOM