TULOKSET ESTERATSASTUSKISA 14.4.2019. KUNTOVALMENNUSTA RATSASTAJALLE! KATSO UUTISET!!

Ajankohtaista

Kangasalan ratsastuskoulu järjestää Katajalassa ensimmäisen harjoitusestekilpailun su 18.11.2012 alkaen klo 11
Uusi paikka, uusi nimi. Wääksyn nimen käyttäminen tuntui varsin hankalalta ja olisi jopa harhaanjohtava. Asiaa mietittyämme päädyimme nimenmuutokseen ja uusi nimi on KANGASALAN RATSASTUSKOULU Oy.
Wääksyn ratsastuskoulu järjestää Nouse ratsaille -tapahtuman su 9.9.2012 alkaen klo 10 uudessa toimipaikassaan Katajalassa, osoitteessa Katajalantie 15, Kangasala
Uudessa paikassa on hieman uudet järjestelyt. Ja HUOM! Nyt joitain heppojen karsinapaikkoja on muuteltu. Uusi kartta on tämän sivun liitteenä.
Olemme päässeet niin pitkälle, että voimme ilmoittaa syyskauden tuntien alkavan maanantaina 13.8.2012 Katajalassa uusissa tiloissamme.
TALKOITA TARJOLLA! (23.7.2012)
Jos haluat tulla katsomaan paikkoja on vaikkapa nyt ti 24.7 klo 13 erinomainen hetki tulla paikalle ja talkoilemaan tarhojen rakentamista.
UUSI AIKA ALKOI! (1.7.2012)
Wääksyn ratsastuskoulu on siirtänyt toimintansa uusiin, omiin tiloihin Katajalan tilalle Kangasalla. Kevään aikana käydyt pitkät neuvottelut päätyivät vihdoin siihen, että ensimmäiset hevoset heräsivät aamukauroille uudessa paikassa.
Ratsastuskoulumme muuttaa Kangasalla sijaitsevalle Katajalan tilalle. Heinäkuu on meillä kiireistä rakennus- ja remontointiaikaa. Mutta siitä huolimatta olette erittäin tervetulleita katsomaan paikkoja ja miettimään ja ideoimaan tulevaisuutta kanssamme.
Estekisan tulosluettelo on tämän uutisen liitteenä
Hienossa auringonpaisteessa saatiin kisattua kesäkauden koulukilpailujen aloituskilpailu. Tulokset ovat tämän uutisen liitteenä.
RSS ATOM