SAARA VILLA: ISTUNTAREMONTTI: KATSO UUTISET!

Ajankohtaista

Ponikerhomme aloitti jo kevätkauden. Kokoontumiset tallilla klo 14. Vetäjänä Tuuli Pulma.
Päivän kilpailun jälkeen pidimme tallilla Kangasalan ratsastuskoulun ja Kangasalan ratsastusterapian yhteisen Joulun puurojuhlan.
Syyskauden viiminen tallikisa käytiin yihkusateessa, mutta se ei lannistanut kilpailijoita eikä tunnelmaa. Tavallista suuremmalla joukolla jännitettiin kisan suorituksia.
Räntä ja vesisade eivät pidätelleet kisailijoita. KSC kolmas osakilpailu vietiin hymyssä suin lävitse. Tässä Uutisessa sekä tulokset että huikeat videot! Katso!
Kevään Koulucup ja Estecup sarjakilpailujen lopputulokset ovat nyt tässä!
Nora Salminen pitää Kangasalan ratsastuskoulun asiakkaille erikseen yksityistunteja. Varaa tunti suoraan Noralta sähköpostilla.
Tänä kesänä (???) on satanut niiiiin paljon, että kaikkialla on vettä. Teivossa peruttiin tiistairavit, kun rata oli niin huonossa kunnossa!!?? Ajatelkaa, siellä sentään on varmasti tehty pohjat huolellisesti, on kallistukset, salojat, kaikki tarvittavat koneet ja palkattu henkilökunta ...
Upeassa syyskelissä kisattiin KATAJALA SYYSCUP 2017 toinen osakilpailu. Sivun liitteenä on tuloslista.
Heppojen tarhat ovat kaikkialla näin kovin sateisen kesän jälkeen aika märkiä. Mutta heti kun on jokusen päivän satamatta, kuivuvat tarhojen pohjat. Nyt teimme hiukan enmmän parannustyötä.
Tallikisasarjassa seuraava kilpailu on estekisa su 15.10.2017. Tässä liitteenä on kilpailukutsu.
RSS ATOM