HUIKEAT MESSUT

7.4.2014Viikonloppuna oli ennätyssuuret HEVOSET 2014 -messut. Yli 160 näytteilleasettajaa, kaksi hallia käytössä ja kävijöitä melkein viisitoistatuhatta!

 

Olipa huikeat messut!

Mutta kun vain kymmenen minuuttia oli kulunut Kari Vepsän esityksen loppumisesta, valtasivat pakettiautot jo areenan hevosilta ja myös katsomon penkkejä lyötiin nippuun kovaa kyytiä. Ulkopuolella odotteli jo kauhakuormaajakin pääsyä areenan hiekan kimppuun. 

Erityinen kiitos kaikille teille, jotka autoitte talkoolaisina estekilpailun järjestämisessä ja ratsikoulumme oman osaston pyörittämisessä. 

Kiitos myös kaikille teille, jotka vaikkapa vain kävitte messuilla tutustumassa osastoihin ja nauttimassa ohjelmista ja elämyksistä.

Ensi vuoden messuista on jo tehty järjestämispäätös. HEVOSET 2015 pidetään 11-12.4.2015. Mitähän sinne keksitään? Ainakin estekilpailua mietitään käytäväksi yhden tähden kansainvälisenä kilpailuna!

................

Tähän loppuun vielä pieni juttu Danskusta 4v. Daniel bongasi jo perjantaina kun messuja rakennettiin, TOTOn osastolta ne iiiiiisot ilmapallot. Saipa lupauksenkin hakea itselleen
yhden, kun messut puretaan. Palloja sitten katseltiin koko messujen ajan, kunnes sitten sunnuntai-iltana Dansku sai oman pallonsa. Vau! Mutta voi itku ja kurjuus! Pallo karkasi
pojan kädestä ja lensi korkealle kattoon. Voi itku ja parku! Ilmapallot on Danskulle iso juttu.

Mutta onneksi paikalla oli mukavia setiä, jotka kiiruusti ajoivat paikalle ison nosturin ja
yksi setä kävi sitten hakemassa pallon takaisin. Voi sitä ihanuutta! Kiitos kilteille sedille!

Yleiskiitos vielä kaikille ja nähdään messuiila ensi vuonnakin!

Kangasalan ratsastuskoulu