PUUROJUHLA su 1.12.2019 klo 12

Ajankohtaista

Kuuman koulukisan tulokset nyt tämän uutisen liitteenä.
Vuosi on lopuillaan. On aika kiittää tästä vuodesta, toivottaa rauhallista loppuvuotta ja vuoden vaihdetta. Sen vuoksi pidetään yhteinen Puurojuhla tallilla su 1.12.2019!
Kiva kisapäivä takanapäin. Hiukan oli sumuista, mutta se ei meitä yhtään haitannut. Tänäänkin oli mukana hienosti ratsukoita, jotka ovat aloittelemassa kilpailu-uraansa.
Tämän uutisen liitteenä on kilpailukutsu KSC19 seuraavaan osakilpailuun su 3.11.2019. Tällä kerralla on kouluratsastusta. Lisäksi järjestämme myös PENNY&FRIENDS Keppihevoskilpailun. Sen kutsu ja säännöt myös tämän uutisen liitteenä.
Moikka! Tulin Pohjanmaalta ja oon kova!!!
Katajala Syyscup 2019 yli 18v ekan estekisan tulokset ovat tämän uutisen liitteenä.
Kiva kisapäivä takana. Tulokset ovat tässä uutisen liitteenä.
Tunnetko oman kroppasi? Häiritsetkö istunnallasi hevosta? Tule mukaan ratsastajille suunnatulle oheisliikuntatunnile lauantaisin klo 14!
Syyskausi 2019 alkaa aivan hetkisen päästä! Mukavaa taas päästä kesäloman jälkeen töihin ja harrastamaan. Syksyn aikana on muutamia juhlapyhiä, jotka vaikuttavat normaalituntien pitämiseen. Katso tästä syksyn ohjelma!
Kevätkauden sarjakilpailu saatiin päätökseen vähän aikaa sitten. Osallistujia oli taas kivasti. Tulokset sen mukaisesti hiukean pienillä eroilla. Katso tulokset tämän uutisen liitteestä!
RSS ATOM