TULOKSET KOULU 2.12.2018 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . JOULUKALENTERI ON TAAS AVATTU FACEBOOKISSA!!

Ajankohtaista

PIKKUJOULU!! (17.12.2018)
Tallin Pikkujoulu pidetään la 22.12.2018 klo 15.30 Tule mukaan!
Uusi vuosi on taas alkamassa. Mukavaa! Hepatkin tuntuvat innokkaasti keulivan :) Ratsastuskoulun kevätkausi on täynnä tunteja ja toimintaa. Keväällä on tietenkin myös paljon juhlapyhiä ja sen vuoksi löydät täältä kootusti kevään tuntijärjestelyt.
Riitta pitää su 23.12.2018 toisen kouluklinikan. Mukaan mahtuu vielä muutama ratsukko. Katso tarkemmin tämän sivun liitteestä! - - - TÄSSÄ NYT RATSUKOT JA RYHMÄT!
Löydä täältä kivoja vinkkejä Joulupukin konttiin! Toivomuslistassa on muutamia suosittuja lahjatoiveita. Tarpeen mukaan tehdään vaikka ihka omia paketteja!
JOULUKUUN TUNNIT (2.12.2018)
Syyskausi alkaa olla lopuillaan. Vielä on Joulukuun juhlat ja muutamat poikkeukselliset työpäivät. Entiseen tapaan, asiakkaiden toiveidenkin mukaan on muutamia poikkeuksia. Katso ne tästä!
Syksyn Antero 70v 2018 Juhlacup viimeinen osakilpailu kisattiin sunnuntaina. Alku oli hiukan formulatyyliin, kun kisan aloitusta aikaistettiin ja eka verkkaryhmä kutsuttiin tositoimiin heti kun saapauivat tallille.
Tommi Pajunen on käynyt Kangasalan ratsastuskoulussamme kuuden vuoden ajan osallistuen hevosavusteiseen toimintamme hoitan hevosia ja tehden tallitöitä. Lue Sydän Hämeen Lehden artikkeli tommista.
Ponikerhon ohjaajat Netta, Tanja ja Mette ovat laatineet Ponikerholle ohjelman syyskauden lopulle. Katso tarkemmin tämän sivun liitteestä!
Muutama kommentti ja tulokset Antero 70v Juhlacup 2018 kolmannesta osakilpailusta, esteratsastuskilpailusta.
Sosiaalisessa mediassa on levinnyt eläinlääkäri Kimmo Lampisen erinomainen kirjoitus hevosten pääntaudista.
RSS ATOM