TOMPPA TULI TALOON! - - - - - - - - - - - - - -- - - - --_------- - - -VASTAA KANGASALAN HEVOSKYSELYYN!

Ajankohtaista

Tämän uutisen liitteenä on kilpailukutsu Sarja 2 / Yli 18v kouluratsastustuksen harjoituskilpailuun su 17.11.2019. Kisan luokat on valittu siten, että vähäisemmälläkin kokemuksella vois osallistua ja aloittaa kilpailu-uran. Tervetuloa!
Tämän uutisen liitteenä on kilpailukutsu KSC19 seuraavaan osakilpailuun su 3.11.2019. Tällä kerralla on kouluratsastusta. Lisäksi järjestämme myös PENNY&FRIENDS Keppihevoskilpailun. Sen kutsu ja säännöt myös tämän uutisen liitteenä.
Moikka! Tulin Pohjanmaalta ja oon kova!!!
Katajala Syyscup 2019 yli 18v ekan estekisan tulokset ovat tämän uutisen liitteenä.
Kiva kisapäivä takana. Tulokset ovat tässä uutisen liitteenä.
Tunnetko oman kroppasi? Häiritsetkö istunnallasi hevosta? Tule mukaan ratsastajille suunnatulle oheisliikuntatunnile lauantaisin klo 14!
Syyskausi 2019 alkaa aivan hetkisen päästä! Mukavaa taas päästä kesäloman jälkeen töihin ja harrastamaan. Syksyn aikana on muutamia juhlapyhiä, jotka vaikuttavat normaalituntien pitämiseen. Katso tästä syksyn ohjelma!
Kevätkauden sarjakilpailu saatiin päätökseen vähän aikaa sitten. Osallistujia oli taas kivasti. Tulokset sen mukaisesti hiukean pienillä eroilla. Katso tulokset tämän uutisen liitteestä!
KOULUTUSTILAISUUS (15.7.2019)
Istunta ja peräänanto! Koulutus su 21.7.2019 vielä ennen kesälomia.
Kevään KATAJALACUP sarjakilpailun viimeinen osakilpailu käytiin sunnuntaina. Hieno oli kisa ja tunnelma korkealla. Tulokset on tämän uutisen liitteenä. KC lopulliset tulokset julkaistaan heti kun kisan jury on tarkastanut tulokset.
RSS ATOM