ANTERO 70v JUHLACUP JATKUU! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TOISEN OSAKILPAILUN KILPAILUKUTSU UUTISISSA

Ajankohtaista

Koulukilpailun yhteydessä 28.10. jaetaan kevään KATAJALA KEVÄTCUP 2018 POKAALIT. Lisäksi voidaan vähän talkoilla ja valmistautua talven tuloon! Katso lisää liitteestä!
Syksyn eka koulukilpailu järjestetään su 28.10. Radan rakennus alkaa klo 10:30 ja eka ratsukko pääsee radalle klo 11:00.
Kun koululaisilla on syysloma, niin silloin on aikaa harrastaa ja ratsastaa! Sen vuoksi syysloman aikana on normaalit tunnit.
Syksyn kisakausi pyörähti käyntiin. Ekana kisattiin Antero 70v Juhlacup 2018 estekilpailu. Kaunis auringonpaiste siivitti kisoja ja tunnelma oli sopivan jännittynyt.
Tulosten tarkistamisessa on mennyt ihan hirveesti aikaa :) Mutta nyt ne ovat tässä. Olkaa hyvät!
Syyskausi aloitetaan estekisalla su 23.9.2018! Sarjakilpailu jatkaa Antero 7ov -teemaa ja kilpailu käydään "Antero 70v juhlakilpailu 2018" otsikolla. Katso tarkemmin sääntöjä ja kilpailukutsua!
Auta meitä kehittämään toimintaamme ja suunnittelemaan vieläkin parempia ratsastustunteja ja järjestämään mielenkiintoisia oheistoimintoja! Pyydämme että käyttäsitte hiukan aikaa ja täytätte kyselylomakkeen syksyn suunnitelmista ja tunneista!
Tässä on viimeisen kevään Katajalacup 2018 Sponsored by Hööks osakilpailun tulokset.
Katajala Kevätcup 2018 Sponsored by Hööks kokonaistilanne on muuttunut neljännen osakilpailun jälkeen.
Katajala Kevätcup 2018 neljäs osakilpailu, nyt kouluratsastusta, käytiin hienossa meiningissä. Tuntuu hassulta sanoa, että "taas oli kaunis auringonpaiste", mutta niin vain oli.
RSS ATOM