Kolmas päivä


Aurinkoinen oli tämäkin päivä. Hellerajaa hätyyteltiin. Syystä tai toisesta hyttysiä oli nyt kuitenkin aika lailla. Onneksi ovat kesyjä, syövät ihan kädestä ..

Maneesin reunalle tuli toinenkin tilapäinen siirtotalli. José askarteli sisälle väliseinän saadakseen kahdelle hepalle kummallekin oman yksiön.

Ja sitten punamultapurkki ja valkoinen maalipurkki taas auki. Ennen pitkää oli paikalla toinenkin punavalkoinen nätti siirtotalli. Punavalkoinen voisi olla jatkossa jopa oma väriyhdistelmämme. 

Iltapäivällä paikalle kurvasi iso keltainen kuormaaja, joka aloitti ulkokentän pinnan kuorimisen. Kentällä olleet pajupuskat saivat kyytiä. Pinnan poistamisen jälkeen kenttä tasattiin ja se jäi odottelemaan uutta pintahiekkaa. Hiukan enemmän jo näyttää ratsastuskentältä!

Päivän lopussa kuorittiin myös maneesin pintaa pois. Se on parissa vuodessa muuttunut lähes pölyksi. Ja kyllä se pölisikin. Kuormaajan kuski totesi, että oli pakko lopettaa, kun ei nähnyt enää mitään ja ajella piti vain ulkomuistista!

Kunhan loputkin pölykerroksesta saadaan pois, ajetaan maneesiin uutta hiekkaa. Sen jälkeen voi aloittaa ratsastuksen. Kenties tarvitaan aluksi vielä vettä tai suolaa lopunkin pölyämisen estämiseksi.