Neljäs päivä


Tänään haettiin vielä tavaroita ja varusteita vanhasta paikasta. Kyydissä oli myös kaiketi loput heinäpaalimme. Varustekaappeja ei vielä ole, mutta silti kaikki on hyvin ojennuksessa.

Ulkokentälle tuli pari kasettirekallista pintahiekkaa. Sen levittäminen tehtiin sitten taas sillä keltaisella kauhakuormaajalla. Päivän lopussa kenttä vaikuttikin jo hieman ratsastuskentältä, mutta huomenna jatketaan. Töitä tehdessä aina vähän roiskuukin. Sorarekkka aloitti hieman ennenaikaisesti vanhan tallin purkamisen ja tempasi alas rännin.

Maneesin työstämistä jatkettiin myös. Pölyävä pinta kuoritaan pois ennen uuden hiekan levittämistä. Pölykuvista tuli ihan taiteellisia, mutta varmaan kaikille sopii, että jatkossa ei tarvitse hieroskella silmiä. Kun uusi hiekka saadaan sisään ja pintaan laitetaan hieman suolaa rakeina tai nesteenä, niin maneesi voidaan ottaa varsinaiseen käyttöönsä.

Talkoolaisia pitää kiittää joka päivä, sillä ilman ei kyllä valmista saataisi ennen ensi vuotta. Kiitos! Ohessa muutama kuva henkilökunnan ja avustajien taukopaikalta. Tauolla vaan ei ole ketään .. Huomaa myös hieno lämminvesisuihku!