Viides päivä


Tänään oli pääpaino ulkokentän viimeistelyssä ja maneesin pohjan laittamisessa.

Ulkokenttää lanattiin, jotta uusi hiekka saataisiin mahdollisimman tasaisesti levitettyä ja pinta mahdollisimman tasaiseksi. Lopputulos oli hieno.

José kokeili kenttää ja tytöt laittoivat sinne ensimmäistä kertaa esteetkin. Valokuvaaja myöhästyi noin viisi minuuttia ja kuvat ensimmäisistä hyppysuorituksista jäivät täpärästi ottamatta. Kenttä tarvitsee nyt vettä ja ratsastusta, jotta hiekka asettuu paikalleen paremmin.

Maneesista poistettiin vielä vähän lisää pintaa ja poiskaavittu pöly vietiin kokonaan pois. Myös maneesiin pyritään saamaan hieman vettä ja mahdollisesti suolaa pölyn sitomiseksi.

Ajatuksenamme on kuitenkin poistaa koko nykyinen pinta, kunhan rakennuslupa jatkolle vaan saadaan. Alla on asvaltti, mikä on erinomainen, kova ja tasainen pohja ratsastuspinnan uusimiselle. Tällä hetkellä näyttää siltä, että maneesi saisi uuden pinnan elo- syyskuun vaihteessa.

Paikalla vieraili myös muunlaisia hevosvoimia, kun Johanna kaartoi pihalle mustan ja kromin kiiltävällä Harrikalla. Oli komea pyörä! Ihan unohtui kuvaaminenkin .. 

Iltakaurojen aikaan pinottiin vielä maneesin seinustalle lautoja ja aidantolppia ulkokentän aidan rakentamista varten.