KEVÄTTÄ ODOTELLAAN JO!

Ajankohtaista

ONNEA ROOSA (14.5.2014)
Hienosti pärjäsivät myös Roosa ja Assu Pohtiksella! :)
ONNEA JENSKU! (5.5.2014)
Jenniina Lamminpohja onnistui sunnuntain aluekoulukisassa hienosti. Hermanilla tuli kakkostila ja Ransulla sijoitus seitsemänneksi!
Ellu, Henna ja Jensku ovat jo ilmoittautuneet mukaan Kangasalan puolimaratonille elokuussa. Ankara harjoittelu on jo käynnistynyt. Toisaalta ekat lenkkiperuutuksetkin on jo tehty eli ihan verenmaku suussa ei olla ...
Pitkää perinnettä ja asiakkaiden toiveita myötäillen pidämme Vappuaattona ja Vappupäivänä normaalit tunnit.
Pitkäperjantain koulukisa on nyt käyty. Iloisesta puheensorinasta ja hymyilevistä kasvoista päättelimme kuitenkin, ett perjantai ei ollutkaan kovin pitkä. Päinvastoin. Kisa ja elämykset loppuivat ehkäpä liiankin aikaisin ...
Kangasalan ratsastuskoulun osastolla HEVOSET 2014 -messuilla oli kilpailu, jossa piti tunnistaa opetushevostemme joukosta Lusitano -hevoset.
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää harjoituskilpailun kouluratsastuksessa Pitkäperjantaina 18.4. alkaen klo 10.
PÄÄSIÄINEN (10.4.2014)
Kangasalan ratsastuskoulun pitkän perinteen mukaan pidetään Pääsiäisenä normaalit tunnit. Pitkäperjantaina on lisäksi harjoituskilpailu kouluratsastuksessa.
HUIKEAT MESSUT (7.4.2014)
Viikonloppuna oli ennätyssuuret HEVOSET 2014 -messut. Yli 160 näytteilleasettajaa, kaksi hallia käytössä ja kävijöitä melkein viisitoistatuhatta!
Pirkkahallissa on hirveä sutina, kun messuosastoja kasataan näyttelykuntoon. Myös Kangasalan ratsastuskoulu on mukana omalla osastollaan. Tule käymään! Osasto E250 uudessa E -hallissa.
RSS ATOM