SYYSKAUSI MENOSSA - TERVETULOA MUKAAN!

Ajankohtaista

Kesällä normaalitunnit jatkuvat kesäkuun loppuun ja alkavat uudelleen elokuussa. Tänä aikana ja erityisesti heinäkuussa on tarjolla maastoratsastusta, hevosen vuokrausta, hoitokursseja ja tsemppikursseja.
Wääksyn ratsastuskoulu aloittaa säännöllisen päivystyksen arkisin klo 15 - 16. Soita numeroon 045 - 312 2667!
Susanna "Mata" Kankaansivun yritys Kangasalan SuKa Oy aloitti 1.4. huolehtimaan Wääksyn ratsastuskeskuksen Yksityishevosista.
Vaikka tulokset eivät olekaan tärkeintä näissä harjoituksissa, on luokkakohtaiset sijoitukset kuitenkin nähtävissä tämän sivun liitteenä. Kiitos kaikille mukanaolleille!
Wääksyn ratsastuskoulu järjestämissä esteratsastuskilpailuharjoituksissa oli mukavan jouluinen ja kansainvälinen tunnelma. Kilpailun ratamestari oli Portugalista ja kilpailijoita oli aina Brasiliaa myöten!!
Saimme lisää tilaa ja uusia karsinapaikkoja. Voimme nyt tarjota hevosellesi tai ponillesi karsinapaikan.
Estetehokurssin päätteeksi pidettiin harjoituskilpailu lauantaina 1.8.
Kiitokset kaikille mukanaolleille!
Wääksyn ratsastuskoulu on anonut ja saanut Suomen Ratsastajainliito ry:n jäsenyyden. Hyväksyttävän ratsastuskoulun tulee täyttää tiukat kriteerit, niillä on oltava pätevä henkilökunta, toimintaan soveltuvat hevoset ja puitteet sekä niiden on huolehdittava hevosten hyvinvoinnista ja hevostaitojen säilymisestä.
RSS ATOM