TERVETULOA!

Ajankohtaista

PAKKASRAJA - 18 (29.12.2014)
Kun nyt yllättäen onkin tullut pakkasia, niin muistutetaan pakkasrajasta ja tuntikäytännöstämme. Pakkasraja on - 18 astetta.
Kivat kisat näin Joulurauhan päätteeksi. Kiitos mukanaolleille!
Hei vaan, kisat käyty taas. Hienosti tuli uusia kouluratsastajia ja nykyisetkin pärjäsivät oikein mallikkaasti. Kiitos kaikille mukanaolleille! Hyvää Joulua ja rauhallista vuoden vaihdetta!
Pikkujoulu tallissa (15.12.2014)
Viime lauantaina vietimme tallilla pikkujoulua.
JOULUNAJAN TUNNIT (5.12.2014)
Normaaleja tunteja ei ole Jouluaattona, Joulupäivänä eikä Uuden Vuoden aattona.
Vuoden lopulla järjestämme vielä kaksi harjoituskilpailua. Sunnuntaina 21.12. klo 11.00 alkaen on harjoituskoulukilpailu ja sunnuntaina 28.12 klo 10.00 alkaen on harjoitusestekilpailu.
Kaikille ystävillemme ja asiakkaillemme sekä heidän ystävilleen tarkoitettu Pikkujoulu pidetään la 13.12 klo 16 - 18 tallilla ja maneesissa.
Syksyinen päivä valkeni sateessa, mutta ei se pidätellyt innokkaita kisaajia. Taisi olla lähes ennätysmäärä osallistujia. Ja aina on mukana myös ensikertalaisia kisaajia. Kisan tulokset on tässä liitteenä.
Tallille tuli eilen uusi hevonen Portugalista opetushevoseksi. Sen nimi on Filigrana.
Harmittavien yhteensattumien vuoksi aikaistamme kuun lopulle suunniteltuja esteharkkareita. Ne pidetään jo su 19.10. Normaali kisakausihan jatkuu vielä ennekuin hallikausi pyöröhtää käyntiin.
RSS ATOM