SAARA VILLA: ISTUNTAREMONTTI: KATSO UUTISET!

Ajankohtaista

Rosali Kivitie tulee taas valmentamaan kouluratsastusta. Seuraava kerta on viikonlopputeho la19.7 ja su 20.7.
Aikuisilla on mahdollisuus ratsastustunteihin heinäkuun viikolla 28 ja viikolla 30. LISÄTIETOJA VASEMMAN REUNAN PALKISTA!
Kesän heppaleireille ilmoittautuneet ovat nyt saaneet Leirikirjeen. Siinä on joitain ohjeita ja informaatiota käytännön järjestelyistä. Jos olet ilmoittautunut leirille, niin tarkista, että olet kirjeen saanut.
Rosali Kivitie on valmentamassa Katajalassa la 31.5 ja su 1.6. Sunnuntaiaamuna 1.6. klo 9.00 - 10.00 on Rosalin teoriatunti.
Rosali on tulossa pitämään valmennuksia. Tällä kerralla sekä lauantaina että sunnuntaina eli 31.5 - 1.6.
ONNEA ROOSA (14.5.2014)
Hienosti pärjäsivät myös Roosa ja Assu Pohtiksella! :)
ONNEA JENSKU! (5.5.2014)
Jenniina Lamminpohja onnistui sunnuntain aluekoulukisassa hienosti. Hermanilla tuli kakkostila ja Ransulla sijoitus seitsemänneksi!
Ellu, Henna ja Jensku ovat jo ilmoittautuneet mukaan Kangasalan puolimaratonille elokuussa. Ankara harjoittelu on jo käynnistynyt. Toisaalta ekat lenkkiperuutuksetkin on jo tehty eli ihan verenmaku suussa ei olla ...
Pitkää perinnettä ja asiakkaiden toiveita myötäillen pidämme Vappuaattona ja Vappupäivänä normaalit tunnit.
Pitkäperjantain koulukisa on nyt käyty. Iloisesta puheensorinasta ja hymyilevistä kasvoista päättelimme kuitenkin, ett perjantai ei ollutkaan kovin pitkä. Päinvastoin. Kisa ja elämykset loppuivat ehkäpä liiankin aikaisin ...
RSS ATOM