TERVETULOA!

Ajankohtaista

Talkoisiin on ilmoittautunut jo varmaankin riittävä määrä avuliaita. Voit vieläkin kertoa sähköpostilla, jos haluat mukaan. Koskaaan ei tiedä, paljonko viime hetken säätöä tarvitaan.
Tässä on su 16.2 koulukisan tulosluettelo. Kisa käytiin mukavissa tunnelmissa. Erittäin mukavaa on, että taaskin mukana oli joukko ensikertalaisia.
Kaiken kiireen keskellä täytimme huomaamatta pyöreät viisi vuotta! Samalla kun iloitsemme vuosien vierimisestä, kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja ystäviämme mukanaolosta ja kannustuksesta.
Finaaliin selvinneet ratsukot kilpailivat tasoituksilla ja José ja B hyppäsivät 120 tasolla.
Rosali Kivitie tulossa valmentamaan kouluratsukoita su 2.3. Kysele lisää vaikka Ellulta!
KOULUKISA (6.2.2014)
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää harjoituskilpailun kouluratsastuksessa su 16.2.2014 alkaen klo 10
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää kesällä viisi kesäleiriä. Leiri nro 5 on tarkoitettu aikuisten tehokurssiksi. Se pidetään iltaleirinä.
Vaikka pakkanen paukkuu nurkissa, on mielessä jo kesä ja kesäajan ohjelmat. Kesällä on ratsastustunteja, ratsastusleirejä ja mahdollisuus kokeilla oman hevosen hoitamista vuokraamalla poni tai heppa.
Rosali Kivitie pitää kouluvalmennuksen su 26.1. Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ratsastuskoulumme asiakkaille, mutta mukaan
Kangasalan ratsastuskoulun järjesti vuoden ekat harkkarit. Keli oli vähän rapsakka, mutta ei se menoa haitannut. Ehkäpä vaan piristi ...
RSS ATOM