KESÄKIN ON VIHDOIN AlKANUT!

Ajankohtaista

Kangasalan hevostoiminta on mukana Green Care pilottiprojektissa toteuttamassa Alli Paasikiven säätiön tuella Luontohoivaa perheille Pirkanmaalla -toimintaa.
Jannika kertoo sairastuneensa pari vuotta sitten MS-tautiin. Uusien lääkkeiden ja kuntoutuksen avulla voi elää kunnon elämää. Katso Jannikan tarina Areenan videoklipistä. Ratsastusharrastus ja tallimme Mallu-hevonen ovat isossa roolissa.
Kangasalan hevostoiminta on valittu mukaan v 2022 aikana toteutettavaan "Luontohoivaa perheille" -projektiin.
Kangasalan hevostoiminta toivottaa kaikille asiakkailleen ja ystävilleen oikein mukavaa uuden vuoden alkua!
TAYS Lastenklinikan tuki, Aamulehti ja Tampere Trail Running järjestivät 16.10 Kaupissa "Voimaa Metsästä" -polkujuoksutapahtuman. Me lähetimme tähän hyväntekeväisyystapahtumaan vahvan joukkueen!
Alexa Bellellä ja Lotta Pinjalla osallistuivat shetlanninponien SM esteratsastus kilpailuun Suonenjoella. Alexa ja Belle nappasivat SM pronssimitalin! Lotta ja Pinja täydensivät menestystä neljännellä sijalla luokassaan! Onneksi olkoon!
Tampereen Messut ilmoitti, että HEVOSET -messut siirtyvät vieläkin ja ne pidetään ensi keväänä 9 - 10.4.2022.
Tervetuloa taas mukaan. Pääsääntöisesti pidämme kevään tuntipaikat samoina, mutta ota yhteyttä sähköpostilla jos haluat varmistuksen tai muutoksen!
KESÄLOMA ALKOI! (11.7.2021)
NYT MEILLÄ JA HEVOSILLA ALKOI KESÄLOMA! HEVOSTOIMINTA KÄYNNISTYY TAAS SYYSKAUDELLA  MA 2.8.2021 TERVETULOA SILLOIN MUKAAN!
Helmi syntyi 22.5.2016. Voi kun se oli pieni, mutta nyt niin hieno iso tyttö!
RSS ATOM