Kesäloma meillä ja hevosilla 8.7 - 29.7

Ajankohtaista

Teemme Horzelle uuden tilauksen tämän viikon lopussa, joten kun toimit nopeasti saat vielä maaliskuun aikana uuden Kangasalan ratsastuskoulu -puseron.
Kesäohjelmamme on jo hieman tarkentunut. Leirien määrä on viime vuottta pienempi. Se johtuu siitä, että suunnittelemme taas rakentamista, mikä rajoittaa yöpymistä ja leirien pitämistä. Katso tarkemmin tämän uutisen liitteestä!
Kangasalan ratsastuskoulu järjestää 1 -tason esteratsastuskilpailun su 8.3.2015 klo 10 ja 1 -tason kouluratsastuskilpailun la 14.3.2015 klo 15
Rosali Kivitie pitää seuraavan kouluvalmennuksen su 1.2. Laita sähköpostia, jos haluat mukaan ja vuokrata valmennukseen opetushevosen!
SÄHKÖKATKOS (4.1.2015)
Perjantaina 2.1.2015 puolet Kangasalaa pimeni sähkökatkoksen vuoksi. Meillekin se aiheutti mustan aukon!
Näin ne vuodet vaan vaihtuvat! Helmikuun alussa Kangasalan ratsastuskoulu täyttää jo komeat kuusi vuotta ja kesällä tulee Katajalassa oloakin täyteen kolme vuotta.
PAKKASRAJA - 18 (29.12.2014)
Kun nyt yllättäen onkin tullut pakkasia, niin muistutetaan pakkasrajasta ja tuntikäytännöstämme. Pakkasraja on - 18 astetta.
Kivat kisat näin Joulurauhan päätteeksi. Kiitos mukanaolleille!
Hei vaan, kisat käyty taas. Hienosti tuli uusia kouluratsastajia ja nykyisetkin pärjäsivät oikein mallikkaasti. Kiitos kaikille mukanaolleille! Hyvää Joulua ja rauhallista vuoden vaihdetta!
Pikkujoulu tallissa (15.12.2014)
Viime lauantaina vietimme tallilla pikkujoulua.
RSS ATOM